Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtător de cuvânt al PPE, premoniție sumbră despre Președinția României la Consiliul Uniunii Europene

Discuțiile ce au avut loc în Parlamentul European în această săptămână în care a fost analizată situația României, dar și prestația premierului Viorica Dăncilă, l-au făcut pe Siegfried Muresan, deputat european din partea grupului PPE, să susțină că președinția României la Consiliul Uniunii Europene nu va fi una benefică pentru cetățenii țării noastre.

Asta pentru că, mai punctează el, „românii trebuie să fie reprezentați în lume de un prim-ministru și de europarlamentari și credibili.”

„Faptul că Viorica Dăncilă a fost izolată în Parlamentul European arată că acest prim-ministru nu va putea obține nimic pentru România pe plan internațional în zilele pe care le mai are la Palatul Victoria.  Nici pe durata președinției române a Consiliului Uniunii Europene, nici înainte, nici după. La fel, nici europarlamentarii PSD, care sunt izolați chiar în propria familie politică, nu vor putea obține nimic pentru cetățenii români în următorii ani. Românii trebuie să fie reprezentați în lume de un prim-ministru și de europarlamentari și credibili”, a precizat Siegfried Muresan.

România urmează să dețină președinția Consiliului Uniunii Europene în perioada ianuarie-iunie 2019. Prin această funcție țara noastră este responsabilă de funcționarea Consiliului Uniunii Europene. De menționat este faptul că președinția Consiliului nu este deținută de o persoană individuală, ci este exercitată de guvernul unui stat membru, menționează wikipedia.org.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.