Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al BNR, atac DUR la Daniel Zamfir: ‘Aruncă petarde. Nu știe cum se tranzacționează piețele’

dan suciu

Conflictul dintre liderul Alde, Daniel Zamfir, și purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, continuă. Cel din urmă îl acuză pe Zamfir că nu știe cum funcționează piața economică și „aruncă petarde”.

„Suntem într-o mare confuzie și într-o dorință de a crea o confuzie totală în piață ca să găsim vrăjitoare vinovate de fel de fel de lucruri. Domnul Zamfir aruncă petarde, în spatele unor petarde cu siguranță se pot ascunde multe lucruri. Dânsul nu știe cum se tranzacționează piețele și nu are dreptate. Trebuie să se informeze și să aibă onestitate”, a declarat Dan Suciu, purtăorul de cuvânt al BNR, în direct la B1TV.

Citește și: Darius Vâlcov a ORDONAT, Consiliul Concurenței a EXECUTAT: Începe o ANALIZĂ a ROBOR, după OUG-ul dat de PSD pentru a urmări efectele ordonanței

Declarația lui Suciu vine după ce senatorul ALDE Daniel Zamfir a anunțat că îi va chema, pe 29 ianuarie la audieri în Comisia economică a Senatului pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și pe Marius Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței pentru a da explicații despre calcularea indicelui ROBOR. Senatorul a prezentat o serie de documente cu date despre ROBOR și cu declarații ale guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. De asemenea Suciu spunea că înainte ca Isărescu să răspundă ar trebui ca Daniel Zamfir să ofere explicații cu privire la „acuzația de abuz în serviciu pe care a ridicat-o un senator membru al Comisiei de Finanțe Bănci, pentru că nu a respectat procedura de convocare”.

Citește și: Îngrijorările americanilor cresc: Viktor Orban, tot mai aproape de Rusia și China decât de SUA (analiză) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.