Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, contre cu Victor Ponta, pe Facebook

admin

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook în care explică faptul că România a ajuns într-o situație foarte gravă, dacă Angela Merkel face un adevărat turneu european și evită România. Ponta arată că liderii României au devenit nefreceventabili și nimeni nu mai știe dacă mai sunt în țară sau nu.

Sper din toata inima sa nu fie adevarata aceasta stire care arata cum si Germania ocoleste Romania si pe liderii sai oficiali - ar fi deja prea mult!

Daca se confirma insa situatia Romaniei e mai grava ca niciodata:

1. Vicepresedintele SUA Joe Biden a fost zilele acestea in Serbia, Kossovo si Turcia ( nicio discutie macar despre "aliatul strategic" Romania)/ Secretarul de Stat ( ministrul de Externe al SUA) John Kerry vine saptamana viitoare in Regiune fara a avea si Bucurestiul in agenda
2. Cancelarul Germaniei Angela Merkel merge zilele acestea in Estonia, Cehia si Polonia, dupa care se vede la Berlin cu premierii din Bulgaria, Croatia si Slovenia / pe 16 Septembrie in Slovacia 
3. Presedintele Turciei ( singurul nostru aliat strategic la Marea Neagra) s-a vazut in Rusia cu Vladimir Putin si anunta relatii "speciale" fara precedent intre cele doua Mari Puteri vecine cu noi
4. In fata tacerii absolute a oficialilor de la Bucuresti traim in fiecare zi diversiuni mass media gen "arme pentru teroristi" sau "bombe nucleare mutate la Deveselu"

Si Romania? Mai stie cineva ca exista si Romania in zona - dar mai existam???/ Avem Presedinte sau Prim Ministru / Ministru de Externe? / Sunt la birou sau sunt plecati - in tara noastra sau in "tara lor"? Se vede cineva din Romania cu liderii europeni sau din SUA? Care e pozitia oficiala a Romaniei fata de ce se intampla in Regiunea noastra - avem cumva o pozitie? Ce dorim sa facem in continuare pentru siguranta cetatenilor romani si perspectiva noastra de dezvoltare in viitor?

Propaganda "Euractiva" ne-a obligat deja pe toti sa ne obisnuim cu statutul de "colonie fericita" ? O colonie nu are interese si opinii proprii/ nici lideri care sa o reprezinte ci doar "guvernatori" / nu e vizitata si nici intrebata cand se iau decizii - doar le pune in aplicare! Dar macar ne spune si noua cineva in ce directie mergem?!?

Ce ghinion pe Romania!”, scrie Victor Ponta.

Citește și: Angela Merkel EXCLUDE România de la masa negocierilor: lovitură pentru Iohannis

La postarea lui Victor Ponta a reacționat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, care arată că Dacian Cioloș nu este în concediu și, din contră,  are mai multe vizite în străinătate în perioada următoare.

”Printre multe informații false se află cea cu privire la faptul că "în perioada acestui turneu președintele și premierul sunt în concediu". Programul pe următoarele zile al premierului include întîlniri cu 2 comisari europeni, una cu premierul Poloniei, o vizită la Chișinău și alta chiar în Germania. Haideți să nu mai distribuim aiureli”, scrie Liviu Iolu, pe pagina lui Victor Ponta.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.