Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al lui Macron critică politica fiscală susţinută de Marine Le Pen

20 Minutes
Marine Le Pen si Emmanuel Macron

Purtătorul de cuvânt al candidatului de centru în alegerile prezidenţiale franceze Emmanuel Macron a calificat-o pe Marine Le Pen, lidera partidului de extremă-dreapta Frontul Naţional (FN), ca fiind 'Moş Crăciunul ultimelor săptămâni' în legătură cu propunerile sale economice populiste, relatează DPA. ''Ea şi-a multiplicat cadourile fiscale'', a spus Benjamin Griveaux, făcând referire la absenţa detaliilor oferite de tabăra Marinei Le Pen despre modul de compensare a reducerilor fiscale. El a numit această politică drept o ''iresponsabilitate absolută''.

De asemenea, Griveaux a avocat importanţa confruntării formaţiunii conduse de Marine Le Pen. ''Vrem să garantăm că democraţiile occidentale văd în poporul francez o speranţă de a pune capăt ascensiunii populismului'', a adăugat Benjamin Griveaux, conform Agerpres.

Emmanuel Macron şi Marine Le Pen s-au plasat pe primele două poziţii în primul tur al alegerilor prezidenţiale de duminică din Franţa şi s-au calificat astfel în turul al doilea, care va avea loc peste două săptămâni, conform rezultatelor finale anunţate luni de Ministerul de Interne francez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.