Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al lui Putin pune condiții: Kievul va trebui să fie de acord cu condițiile Rusiei și să se așeze la masa negocierilor

vladimir putin dmitri peskov

Inițiativele pentru pacificarea situației din Ucraina în Occident au scăzut, dar mai devreme sau mai târziu va prevala bunul simț și va veni rândul negocierilor, înainte de care Kievul va trebui să înțeleagă condițiile Rusiei, a declarat secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov.

„Kievul va trebui să înțeleagă condițiile Federației Ruse, să fie de acord cu ele și să se așeze la masa negocierilor”, a declarat Peskov.

„Acum cererea de inițiative pentru pacificarea situației a scăzut. Dar nu ne îndoim că, mai devreme sau mai târziu, bunul simț va prevala. Așezați-vă la masă (de negocieri). Și fixați doar documentul care a fost deja convenit în multe privințe”, a declarat Peskov la postul de televiziune Russia 1, comentând declarațiile militante ale liderilor occidentali.

Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Putin, Occidentul mizează astăzi pe continuarea ostilităților în Ucraina și se presupune că „țările occidentale, sub conducerea Washingtonului... nu le permit ucrainenilor să discute despre pace”.

La 27 iunie, președintele Volodimir Zelenski i-a îndemnat pe liderii mondiali reuniți la summitul G7 să facă tot posibilul pentru a opri invazia Rusiei în Ucraina înainte de sfârșitul anului.

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat că Ucraina ar putea pune capăt războiului înainte de sfârșitul zilei dacă depune armele și capitulează.

Mihail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui Zelenski, i-a răspuns lui Peskov că nu Ucraina a fost cea care a început războiul pentru a-l încheia "la ordin".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.