Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz fără precedent în România: Un pușcăriaș de la Poarta Albă mergea la hotel, la fitness şi la prostituate

www.bugetul.ro
Poarta Albă

Un bărbat încarcerat în regim deschis la Penitenciarul Poarta Albă (Constanța) a fost condamnat din nou, fiind acuzat de 21 de infracțiuni de evadare pentru că părăsea punctul de lucru la care era repartizat și mergea la un hotel, unde, susțin anchetatorii, se întâlnea cu femei care practicau prostituția, scrie Libertatea. Mai mult, el avea abonament la sala de fitness din Constanța, unde a mers zilnic vreme de-o lună, în 2016.

În timp ce mergea la muncă, în regim deschis, Robert Viorel Stanciu (28 de ani) se caza în prima parte a zilei la hotel la malul mării și mergea la sala de forță, iar seara revenea la închisoare.

Cazul înregistrat la închisoarea de la Poarta Albă este unul fără precedent pentru sistemul penitenciar românesc, fiind pentru prima dată când un deținut este acuzat că a comis 21 de fapte de evadare.

Instanța a dispus soluții de achitare în cazul infracțiunilor de evadare, reținute în sarcina lui Stanciu, dar l-a condamnat pe Robert Stanciu  pentru infracțiunea de proxenetism, bărbatul primind o pedeapsă de doi ani și patru luni, în regim de detenție.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.