Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PUSL cere demiterea directorului Agenției Naționale Antidrog

Radu Pop
PUSL
PUSL

PUSL cere demiterea directorului Agenției Naționale Antidrog

Liderii umaniști au cerut premierului să o demită din funcție pe directorul Agenției Naționale Antidrog, Georgiana Dabija. Potrivit conducerii PUSL, instituția are rezultate slabe, consumul de droguri fiind la un nivel fără precedent.

Umaniștii amintesc și de faptul că Georgiana Dabija nu are niciun fel de experiență în domeniul în care activează acum.

„Conducerea Partidul Umanist Social Liberal vă solicită să examinați oportunitatea demiterii din funcția de director al Agenției Naționale Antidrog (ANA) a doamnei Georgiana - Ramona DABIJA.

Conform propriului CV, Georgiana - Ramona DABIJA nu are experiență în domeniul în care activează, iar lipsa de profesionalism a acesteia se vede în slabele rezultate privind măsurilor de prevenție. În momentul de față avem cele mai mari rate de consum raportate, în rândul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani, iar în școlile și liceele din România, potrivit ultimului raport DIICOT, fenomenul pare scăpat de sub control.

Experiența doamnei Georgiana - Ramona DABIJA în cadrul serviciilor Evidența Populației, Protocol și Comunicare în care a activat nu are nicio legătură cu domeniul pe care îl conduce în prezent.

De asemenea, solicităm să fie adus la cunoștința opiniei publice, motivul pentru care salariul din declarația de avere a doamnei Georgiana - Ramona DABIJA, dar și al întregului colectiv al Agenției, format din 220 de polițiști, medici și terapeuți, este la secret”, transmite PUSL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.