Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PUSL joacă tare: ANAF să plătească penalități la sumele datorate firmelor și populației/ Confiscarea averilor care nu pot fi justificate prin venituri legale

PUSL
PUSL Gratiela Gavrilescu

În emisiunea “Descoperiți”, realizată de Andreea Sava, la Antena3 CNN, deputata Grațiela Gavrilescu-Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) a anunțat două dintre recentele proiecte umaniste:

Primul, susținerea inițiativei legislative a cetățenilor privind recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale, se află în desfășurare în întreaga țară și constă în strângerea celor 100.000 de semnături necesare promovării legii în Parlament, în luna martie.

“Ne dorim ca toate averile ilicite să fie aduse, transparent, în buget, cu direcționare clară către copii: creșe, grădinițe, școli, spitale! (…) Nu avem nimic împotriva celor care au afaceri corecte, care plătesc taxe și impozite și care asigură locuri de muncă. Dar ceea ce vedem că se întâmplă nu este normal!”, a spus deputata umanistă.

Un al doilea proiect, se referă la legea promovată de colega sa, deputata Steluța Cătăniciu, depusă, în proiect, saptamana trecuta la Senat, prin care umaniștii susțin ca ANAF să respecte regula jocului pe care o impune, în prezent, tuturor contribuabililor: restituirea sumelor datorate în maximum 5 zile, în caz contrar- cu plata de penalități și majorări de întârziere”.

“Legea trebuie să fie una pentru toți și respectul trebuie să fie reciproc”, a conchis Gavrilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.