Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin a dat ordin pentru plasarea Flotei Nordului în stare de alerta

flota rusa

Presedintele rus Vladimir Putin - comandantul suprem al armatei ruse - a dat ordin luni, în jurul orei locale 08:00, pentru plasarea în stare de alerta maxima a Flotei Nordului, precum si a unor unitati separate din cadrul Districtului militar Vest si a fortelor aeropurtate în vederea unei inspectii surpriza, relateaza RIA Novosti.

Un anunt în acest sens a fost facut de ministrul rus al apararii Serghei Soigu la Centrul national de gestionare a apararii din Moscova.
La aceasta inspectie de verificare inopinata a starii de pregatire de lupta participa 38.000 de soldati, 3.360 de tehnica militara, 41 de nave, 15 submarine, 110 avioane si elicoptere, a indicat ministrul Soigu.
În acelasi timp, comandantilor diferitelor tipuri de arme, sefilor directiilor centrale din Ministerul Apararii le-au fost înmânate deja pachete cu planul viitoarelor exercitii ce vor trebui desfasurate în cazul acestei inspectii surpriza.
Serviciul de presa al Districtului militar Sud a anuntat ca o nava cu rachete 'Daghestan' din flotila rusa din Marea Caspica a parasit luni portul si a iesit în larg pentru exercitii de tragere cu rachete, aplicatii în care va fi implicata si artileria.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.