Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin a vorbit cu Netanyahu la ceremoniile din Paris. Premierul israelian: 'Conversaţia a fost bună şi aş spune chiar foarte importantă'

Veterans Today
Benjamin Netanyahu Vladimir Putin

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a discutat duminică la Paris cu preşedintele rus Vladimir Putin, în marja ceremoniilor care au marcat sfârşitul primului război mondial, informează AFP, informează Agerpres.

"Conversaţia mea cu preşedintele Putin a fost bună şi aş spune chiar foarte importantă", a declarat Netanyahu presei, fără a da alte detalii.

A fost prima întâlnire dintre cei doi lideri după ce la începutul lui septembrie apărarea antiaeriană siriană a lovit accidental un Iliuşin-20 deasupra Mediteranei, ucigând 15 militari care se aflau la bordul aparatului rusesc, în timpul unui raid efectuat de patru avioane F-16 israeliene, care au lansat de la mare altitudine bombe asupra unor depozite de muniţii în provincia siriană Latakia (nord-vest). Moscova a acuzat iniţial Israelul că este responsabil de doborârea avionului său, afirmând că armata israeliană nu a prevenit partea rusă decât cu un minut înaintea atacului şi că avioanele israeliene s-au servit de Il-20 ca de un 'scut' împotriva rachetelor siriene. Israelul, dar de asemenea experţi independenţi ruşi au negat această versiune a armatei ruse, indicând faptul că antiaeriana siriană a reacţionat haotic la o oră după atacul israelian, când aparatele israeliene nici nu se aflau în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.