Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin către membrii Guvernului: Vad că suferiţi pierderi

putin w

Presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut miercuri ministrilor cabinetului de la Moscova sa nu se mai prezinte la guvern în cazul în care s-au îmbolnavit de gripa, întrucât îi pot contamina si pe ceilalti colegi, dupa ce raceala a doborât o buna parte a executivului rus, relateaza Interfax.

În deschiderea sedintei saptamânale cu reprezentantii guvernului rus la Kremlin, Putin a remarcat absenta mai multor membri ai executivului, între care premierul Dmitri Medvedev, vicepremierul Igor Suvalov, precum si vicepremierul pentru politici sociale, Olga Golodet.
Explicatia a fost ca oficialii absenteaza pe motiv de boala, ceea ce l-a determinat pe presedintele rus sa le ceara ministrilor afectati de gripa sa stea acasa, ca sa nu îi îmbolnaveasca si pe ceilalti.
'Cei bolnavi sa se trateze acasa.Guvernul, vad, nu face fata gripei, vad ca suferiti pierderi', a remarcat Putin pe un ton glumet, insistând: 'Sa stati acasa, fara glume!'
Reuniunea de la Kremlin a fost dedicata problemelor politicii de stat în domeniile social si economic. Au fost examinate masurile pregatitoare pentru asigurarea constructiei podului Kerci, care sa lege Rusia continentala de peninsula Crimeea, aplicarea mecanismelor de finantare a proiectelor, precum si probleme legate de organizarea serviciului feroviar pentru navetisti.
În Rusia, potrivit reprezentantei Rospotrebnadzor (Serviciul rus pentru protectia consumatorului), se înregistreaza o epidemie de gripa.
Medicul sanitar-sef al Rusiei, Anna Popova, a declarat ca numai de la începutul acestei saptamâni din cauza gripei au fost închise 221 de scoli si 56 de gradinite în 45 de regiuni ale Federatiei Ruse.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.