Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin, interviu intr-un tabloid: Nu am vrut sa o sperii pe Merkel cu cainele meu

ibtimes.co.uk
merkel, putin, caine

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat într-un interviu publicat luni că nu a dorit să o sperie pe Angela Merkel cu câinele său, în timpul unei întâlniri avute de cei doi în 2007, relatează DPA.

Declaraţia sa survine în contextul în care se zvoneşte că Angela Merkel ar avea o teamă faţă de câini după ce a fost muşcată la un moment dat.

Putin i-a oferit cancelarului german un câine de jucărie după o întâlnire avută la Moscova în 2006, iar la momentul respectiv presa a speculat că darul a fost menit să o intimideze pe Merkel.

Un an mai târziu, Putin şi-a adus labradorul său negru, Connie, la o întâlnire cu Merkel, atunci când cancelarul l-a vizitat la Soci. Fotografiile de la reuniune ne-o arată pe Merkel destul de tensionată în preajma câinelui.

"I-am arătat câinele meu pentru că am crezut că i-ar plăcea", a declarat Putin în interviul publicat luni de cel mai popular tabloid din Germania, Bild, adăugând că nu ştia că Merkel se teme de câini. "Nu ştiam nimic despre asta", a explicat el. "I-am spus acest lucru mai târziu şi mi-am cerut scuze", a adăugat el.

Putin şi Merkel au reuşit să rămână în contact în pofida dezacordului puternic în privinţa anexării regiunii ucrainene Crimeea de către Rusia în 2014 şi a unei rebeliuni separatiste pro-ruse în estul Ucrainei, scrie agenţia citată.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.