Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin și-a fixat obiectivul final în Ucraina

thebulletin.org
Vladimir Putin rachete

Rusia a semnalat, prin vocea ministrului de Externe Serghei Lavrov, că intenţionează să înlăture de la putere Administraţia Volodimir Zelenski, pe care a catalogat-o drept un "regim antiistoric".

"Suntem determinaţi să îi ajutăm pe ucraineni să se elibereze de povara acestui regim absolut inacceptabil", a afirmat Serghei Lavrov, cu ocazia participării la o reuniune a Ligii Arabe, în Cairo, potrivit agenţiei The Associated Press, relatează Mediafax.

Ministrul rus de Externe a acuzat Administraţia de la Kiev şi "aliaţii occidentali" că răspândesc propagandă pentru a se asigura că Ucraina "devine inamicul etern al Rusiei".

"Poporul rus şi ucrainean vor continua să convieţuiască; vom ajuta cu siguranţă poporul ucrainean să scape de regim, care este absolut antipopular şi antiistoric", a subliniat Serghei Lavrov.

Afirmaţiile ministrului rus de Externe sunt o modificare substanţială a liniei politice a Moscovei. La începutul războiului, oficialii ruşi afirmau că nu vor înlăturarea Administraţiei Volodimir Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.