Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin pierde puterea - Analiza unui fost colonel KGB

Getty
putin

Evenimentele din ultimele zile au arătat că Vladimir Putin pierde puterea. Pentru prima dată, el nu poate să-și apere anturajul. Această declaraţie a fost făcută de opozantul rus fost deputat al Dumei de Stat și colonelul FSB în retragere Ghennadi Gudkov, în noua ediţie a programului "Argument", notează UNIAN, potrivit Rador.

"Judecând după faptul că nu i-am văzut pe Prigojin și Kadîrov la rostirea mesajului. Pentru că generalii se răzbună pe Prigojin în totalitate. Acest lucru sugerează că Putin slăbește, că Putin nu poate, poate și ar vrea să-l protejeze pe Prigojin. Este complet clar că Putin "nu poate să-l predea pe Prigojin, nu ar trebui să-l predea, dar nu-l poate nici apăra. Este prima dată când se întâmplă această situaţie, de aceea Prigojin nu primește acum arme de la Gherasimov. Pentru că generalii i-au dat un ultimatum" - a spus el. Gudkov crede că generalii i-au urât și îi urăsc pe Prigojin și Kadîrov.

"El a spus multe lucruri despre ei, dar acesta este doar la un pas de eliminarea fizică. Tu și cu mine nu știm încă, poate că acesta este jocul lui tactic. Acum Kadîrov vorbește în general despre compania sa militară privată. Cred că acesta este un semnal "către Kremlin că, dacă nu mă hrăniți, nu-mi dați apă și nu aveți grijă de mine, voi ieşi de sub controlul vostru. Kadîrov este cu siguranță o persoană îngustă la minte, dar are un anumit instinct natural cu privire la situația din jurul lui: a simțit pericolul și a vorbit așa" - a adăugat fostul deputat rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.