Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fals discurs al lui Putin, transmis la radio în Rusia: 'Frați și surori, la 4 dimineața trupe ucrainene cu sprijin NATO au invadat Kursk, Belgorod și Briansk'

www.ratb.ro
radio tv

În regiunile ruse Rostov, Belgorod și Voronej a fost difuzat la posturi locale un discurs fals al lui Vladimir Putin în care șeful statului le cere rușilor să evacueze localitățile din cauza invaziei armatei ucrainene, conform Ukrainskaia Pravda.

„Ruși, concetățeni, frați și surori. Astăzi, la 4 dimineața, trupele ucrainene, cu acordul și sprijinul NATO și al Washingtonului, au invadat teritoriul regiunilor Kursk, Belgorod și Bryansk. Grănicerii noștri și Forțele Armate se luptă cu forțele agresorului. Pe teritoriul regiunilor Kursk, Belgorod și Bryansk, legea marțială a fost introdusă prin decretul meu. De asemenea, astăzi voi semna un decret privind mobilizarea generală, pentru că pentru a învinge un inamic periculos și insidios, va trebui să unim toate forțele Federației Ruse”, s-a spus în falsul discurs.

Kremlinul a afirmat luni că mai multe posturi de radio au fost piratate și mesajul transmis a fost unul fals, conform Sputnik. „Controlul a fost restabilit”, a menționat purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.