Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin răsuflă ușurat: Președintele rus i-a mulțumit omologului belarus pentru rezolvarea situației

bbc
putin lukashenko

Președintele rus i-a mulțumit omologului său belarus pentru activitatea depusă în vederea detensionării situației, relatează agenția rusă de stat Tass.

Președintele rus Vladimir Putin i-a mulțumit omologului său belarus, Alexander Lukașenko, în timpul unei conversații telefonice de sâmbătă seara, pentru munca depusă în vederea rezolvării situației din jurul companiei militare private (PMC) Wagner. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al președintelui belarus.

"Astăzi, la ora 21.00, președinții din Belarus și Rusia au vorbit din nou la telefon. Președintele Belarusului l-a informat în detaliu pe președintele Rusiei cu privire la rezultatele discuțiilor cu conducerea PMC Wagner. Președintele rus l-a susținut și i-a mulțumit omologului său belarus pentru munca depusă", se arată în comunicat.

Evgheni Prigojin, directorul Grupului paramilitar Wagner, a anunţat, sâmbătă, că a ordonat întoarcerea combatanţilor care avansează spre Moscova, confirmând acordul mediat de preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.