Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin reacționează după ce hackerii ruși au dezvăluit că sportivii americani au fost DOPAȚI la Rio

putin

Scandalul produs de hackerii ruși care au dezvăluit faptul că mai mulți sportivi americani au fost dopați la Olimpiada de la Rio a fost exploatat și de Vladimir Putin. Președintele rus a declarat că aceste dezvăluiri 'ridică multe întrebări'. 'Noi nu sustinem ceea ce au facut piratii, insa ce au facut nu poate sa nu fie interesant pentru comunitatea internationala si comunitatea sportiva', a declarat Vladimir Putin.

Citește și: Un fost ofiţer SRI anunță ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE despre procurorul din dosarul Ponta - Blair

"Asta ridică multe întrebări", a comentat el întrebându-se "cum pot sportivi sănătoși să ia legal medicamente interzise altora" în timp ce "oameni cu handicapuri grave sunt îndepărtați de la Jocurile Paralimpice din cauza unor suspiciuni".

El a făcut aluzie la selecționata paralimpica rusă, exclusă de la Jocurile de la Rio de către Comitetul internațional paralimpic din cauza scandalului de stat care a zguduit Rusia.

Grupul de spionaj cibernetic Tsar Team (ATP28), cunoscut și sub numele de Fancy Bears și care este alcătuit din ruși, a piratat baza de date a Agenției mondiale antidoping și a publicat marți și joi date confidențiale despre 30 de sportivi.

Printre acești sportivi se află celebrele surori Venus și Serena Williams, campioana olimpică la gimnastică, Simone Biles și cicliștii britanici Bradley Wiggins și Christopher Froome.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.