Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin se joacă cu nervii întregului glob: Decretul de mobilizare a soldaților are un punct secret, anunță Peskov

rador.ro
Dmitri Peskov

Cel de-al șaptelea punct, secret, al decretului privind mobilizarea parțială conține informații despre recrutarea a până la 300.000 de persoane, aşa cum a vorbit deja ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a declarat secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, într-o discuţie cu jurnaliştii.

Citește și: Șeful Comitetului Dumei de Stat anunță că dacă Donbasul se alipește Rusiei, războiul nu mai poate fi încheiat pașnic

"Într-adevăr, acesta (al șaptelea punct - nota TASS) este pentru uz oficial, de aceea nu îl pot dezvălui" - a răspuns Peskov la întrebarea TASS legată de conținutul acestui punct. Ca răspuns la solicitarea altor jurnalişti de a dezvălui măcar subiectul sau motivul "secretizării" acestui punct, Peskov a adăugat: "Nu pot să vă explic". "Singurul lucru pe care îl pot spune este că Serghei Kujughetovici Şoigu a spus în declaraţiile sale: 300.000 de oameni. În acest punct vorbim de până la 300.000 de oameni" - a explicat reprezentantul Kremlinului. "Dar, de asemenea, după cum a explicat ministrul apărării, nu toţi deodată" - a precizat Peskov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.