Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin se simte AMENINȚAT de scutul de la Deveselu: 'Este extrem de PERICULOS'

putin

Vladimir Putin a declarat pentru francezii de la "Le Figaro“ că scuturile antirachetă din România şi Polonia "creează în mod inevitabil o ameninţare“ pentru armata rusă, afirmând, totodată, că se inventează "ameninţări imaginare provenite din Rusia“.

"Încetaţi să inventaţi ameninţări imaginare provenind din Rusia. Le-aţi inventat singuri“, a afirmat liderul de la Kremlin în acest interviu, acordat cu ocazia vizitei sale în Franţa, în cadrul căreia s-a întâlnit cu preşedintele Emmanuel Macron, notează "Les Echos“, potrivit Adevărul.

Citește și: Invitat SURPRIZĂ la audieri în ancheta Trump-Rusia: EMOȚII pentru președintele SUA

Totodată, Vladimir Putin a criticat din nou extinderea Alianţei Nord-Atlantice spre est, amintind că, atunci când URSS s-a destrămat, politicienii occidentali au dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

De altfel, potrivit preşedintelui rus, dacă nu ar fi avut loc această extindere, "nu ar fi existat astăzi scutul american antirachetă în Europa, în Polonia, în România. Acesta creează în mod inevitabil o ameninţare pentru forţele noastre si rupe echilibrul geostrategic, ceea ce este extrem de periculos pentru securitatea internaţională“.

Citește și: Surpriză uriașă! Cine se pregătește să devină noul președinte al SUA

În ceea ce priveşte relaţiile dintre Moscova şi Washington, liderul de la Kremlin spune că "nu aşteaptă nimic bun din partea preşedintelui Statelor Unite“, în ciuda intenţiilor sale de a „normaliza relaţiile ruso-americane, deoarece acestea sunt la cel mai scăzut nivel“, punctează "Les Echos“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.