Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin susține că relațiile cu oamenii obișnuiți din Vest sunt bune. Mențiuni speciale pentru Austria: Ei ne mulțumesc și ne tratează cu bunăvoință

Valdai Forum
Vladimir Putin

Putin a subliniat că scopul operațiunii speciale a fost de a proteja poporul și Rusia însăși. Potrivit acestuia, țara nu poate permite ca propriile sale teritorii istorice să fie amenințate.

Opinia oamenilor obișnuiți din Occident nu este supusă schimbărilor de conjunctură politică, mulți dintre ei reușind să mențină relații bune.

Acest lucru a fost declarat de președintele rus Vladimir Putin în timpul vizitei sale la clusterul Lomonosov din cadrul Centrului de inovare științifică și tehnologică Vorobyovy Gory al Universității de Stat din Moscova, scrie lenta.ru.

Președintele rus a subliniat, în special, că încă mai are contacte cu austriecii. "Știu că ei tratează țara noastră cu multă bunăvoință și, în pofida oricăror evenimente dramatice care au loc în lume, părerea lor despre țara noastră nu se schimbă, spre deosebire de elitele politice din unele țări, inclusiv europene", a spus Putin.

URSS a acționat ca un garant al constituției Republicii Austria și mulți cetățeni îi mulțumesc Rusiei pentru acest lucru până în prezent, a explicat el.

Înainte de aceasta, Putin a subliniat că scopul operațiunii speciale a fost de a proteja poporul și Rusia însăși. Potrivit acestuia, țara nu poate permite ca propriile sale teritorii istorice să fie amenințate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.