Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin vorbește fix ca marii dictatori: Trebuie să ne sacrificăm pentru mama-Rusie! Să eliminăm concurența

captură TV
Vladimir Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, spune că țara sa trebuie să pună un accent uriaș pe pregătirea elevilor și pe schimbarea structurii învățământului universitar.

"În Donbas vrem să facem muzee și clădiri care să îi facă pe oameni să simtă că se integrează în cultura rusească. Vrem să trimitem specialiști pentru a ajuta la îmbunătățirea programei școlare, să îi ajutăm pe cei tineri să știe cât mai mult despre Rusia și tradițiile rusești. Noile instrumente de creștere profesională sunt în mâinile tinerilor Rusiei, care sunt resursa țării. Acești oameni trebuie să vrea voluntar să intre în susținerea Rusiei, inclusiv în structurile militare. Oamenii trebuie să fie gata să se sacrifice pentru mama-Rusie. Trebuie să înțelegem că lucrăm pentru un punct comun. Luând în considerare provocările Rusiei avem nevoie de specialiști și oameni de știință care să pună pe picioare o srategie care să asigure rezultate  bune în domeniile educaționale, transport, tehnologie, cultură. (...) Trebuie să apărăm securitatea  și să eliminăm concurența la adresa Rusiei".

Putin spune că e nevoie de investiții masive în învățământul universitar

"Avem nevoie să dezvoltăm toate sectoarele vieții noastre. Trebuie să folosim experiența din perioada sovietică. În ultimele decenii s-a pus baza dezvoltării intelectualilor noștri, dezvoltării unui învățământ profesional specializat.  E nevoie de no căi și oportunități pentru învățământ profesionist", mai spune Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.