Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Quintus îl umilește pe Tăriceanu într-o filmare rară a seniorului PNL / VIDEO

quintus

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus (99 de ani), îi transmite copreşedintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, că ar reflecta asupra unei eventuale demisii din partid numai dacă un liberal adevărat i-ar solicita un asemenea gest.

Vezi și: Tribunalul București a trimis la CCR alegerea primarilor într-un singur tur

Quintus îi transmite acestuia să-și vadă de interesele sale și a sugerat că Tăriceanu nu este un om de onoare.

"Am citit şi eu prin ziare că distinsul meu fost coleg şi fost preşedinte al PNL, nu-i rostesc numele, mi-a cerut demisia de onoare. Când un om de onoare mi-ar cere o asemenea demisie, m-aş gândi să reflectez.

Până atunci însă îmi văd de îndatoririle mele pe care mi le îndeplinesc de peste 70 de ani în PNL, pe care nu l-am părăsit nici când am fost ameninţat cu moartea, nici când am fost închis, nici când am fost surghiunit, pentru că am crezut în PNL.

Când un liberal adevărat mi-ar cere demisia, aş da să mă gândesc, până atunci să ne vedem de treabă în partidul nostru şi fiecare să se aşeze acolo unde crede că îi este rostul şi interesul", afirmă Quintus, într-un mesaj video postat, duminică, pe pagina de Facebook a PNL.

Mircea Ionescu Quintus, unul dintre simbolurile PNL, a condus partidul intre 1993 si 2001, a fost presedinte al Senatului in 2000 și ministrul Justiției în 1991-1992.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat vineri, la Ploieşti, că este o 'imbecilitate' decizia de nominalizare a lui Marian Munteanu din partea PNL drept candidat la Primăria Bucureştiului și că singura posibilitate de contracarare a acestei decizii este fie ca preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu-Quintus să opună veto-ul său moral şi politic acestei decizii, fie să îşi dea demisia de onoare din calitatea de preşedinte al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.