Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

R. Kelly, acuzat de alte două fapte de natură sexuală în Minnesotta

Wikipedia
r kelly

Cântărețul R.Kelly a fost acuzat de alte două infracțiuni de natură sexuală în Minnesota, după ce o femeie a declarat că a fost plătită de artist să întrețină raporturi sexuale cu acesta când era adolescentă, arată platforma contactmusic.net preluat de mediafax.

Procurorii susțin că artistul a plătit o adolescentă în vârstă de 16 ani pentru a întreține raporturi sexuale în camera sa de hotel, în 2001, în Minneapolis.

Victima l-ar fi abordat pe Kelly pentru a-i cere un autograf și susține că i s-au oferit 200 de dolari dacă se dezbracă și întreține relații sexuale cu acesta.

În această cauză, Kelly este acuzat de două infracțiuni de natură sexuală, implicarea în prostituție cu o persoană care nu a împlinit 18 ani și solicitarea, sau acceptarea angajării cuiva pentru un contact sexual.

Acuzarea spune că nu s-a consumat un act sexual între Kelly și victimă, dar că a fost vorba despre ”dans și atingeri sexuale”.

Starul, care se confruntă de mai multe decenii cu acuzaţii de abuz sexual, a fost adus la New York de la Chicago, unde este reţinut în baza unor învinuiri legate de pedofilie. În procesul separat de la Chicago, pe numele lui R. Kelly au fost formulate 13 capete de acuzare, printre care şi înregistrarea video a unor victime minore. În acest proces, R. Kelly a pledat nevinovat.

Procesul de la New York implică cinci victime, femei neidentificate, dintre care trei erau minore la momentul presupuselor abuzuri, care au inclus și viol. R. Kelly este acuzat de răpirea uneia dintre femei. De asemenea, o altă victimă ar fi fost expusă fără știrea ei la o boală venerică.

R. Kelly are programată o nouă audiere în procesul de la Chicago pe 4 septembrie.

În 2008, rapperul a fost achitat de acuzaţii de pornografie infantilă şi a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, şi a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy. În 1994, R. Kelly s-a căsătorit cu protejata sa Aaliyah, un star R&B pe atunci în vârstă de 15 ani. Căsătoria a fost anulată un an mai târziu.

La începutul acestui an, a fost lansat documentarul "Surviving R. Kelly", în cadrul căruia peste 50 de artişti, jurnalişti, rude şi apropiaţi ai rapperului mărturisesc experienţele negative pe care le-au avut cu acesta. Documentarul a obţinut o nominalizare la premiile Emmy care urmează să fie decernate în toamnă.

Din momentul în care a fost arestat, Kelly a fost plasat în detenție solitară, avocatul său arătând că artistul se simte în siguranță astfel, pentru că alți deținuți știu că este acuzat de infracțiuni sexuale care implică minore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.