Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE cu R. Kelly când abuzează sexual minore: O casetă VIDEO a fost prezentată în instanță

Wikipedia
r kelly

Un asistent de la un azil din statul american Pennsylvania susține că a găsit o înregistrare video mai veche în care rapperul R. Kelly este surprins abuzând sexual minore, relatează huffingtonpost.com.

Detalii despre această înregistrare video au fost făcute publice într-o conferință de presă care a avut loc pe 10 martie. Gary Dennis, angajatul care a făcut descoperirea, susține că a găsit o casetă de tip VHS, cu numele cântărețului imprimat pe aceasta, în timp ce făcea curățenie într-o cutie din casa sa din Pennsylvania, scrie mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan îl desființează pe Liviu Dragnea! Umilință totală! De unde îi poate veni pieirea șefului PSD

Dennis, care a fost însoțit la conferință de soția sa și de avocata pentru drepturile femeilor Gloria Allred, a povestit că a crezut că această casetă conținea imagini de la un concert al lui R. Kelly, dar, când a verificat ce era pe ea, l-a văzut pe un bărbat care părea să fie rapperul "abuzând sexual minore afro-americane". Dennis a continuat spunând că muzicianul "le spunea fetelor ce să facă și ce să spună și părea că el controla camera".

Bărbatul a mai spus că el și soția sa au cerut apoi ajutorul lui Allred pentru a transmite materialul autorităților. El susține că nu îl cunoaște pe cântăreț și, conform avocatei, nu știe cum a ajuns caseta în posesia sa.

Citește și: EXCLUSIV Acuze grave la adresa aliaților lui Liviu Dragnea! Rolul serviciilor secrete

Gloria Allred a înmânat ulterior caseta autorităților din New York, dar a refuzat să dea mai multe detalii despre filmări și conținutul acestora.

Noile acuzații au venit la doar o zi după ce R. Kelly a fost eliberat din închisoarea din Chicago în care se afla de pe 6 martie, pentru că nu a reușit să plătească o pensie alimentară în valoare de 161.000 de dolari. Eliberarea sa a fost posibilă deoarece cineva a plătit suma datorată ca pensie alimentară pentru copiii săi.

Citește și: O nouă săgeată lansată către bănci! Liviu Dragnea pune tunurile pe companii

Totodată, în perioada 22 - 25 februarie, rapperul a fost arestat după ce a fost acuzat de patru femei, dintre care trei minore, de agresiuni sexuale. Dacă va fi găsit vinovat, R. Kelly, pe numele real Robert Sylvester Kelly, este pasibil de șapte ani de închisoare pentru fiecare dintre cele zece capete de acuzare vizând abuzuri sexuale.

Cu câteva săptămâni înainte de arestarea sa, a fost lansat documentarul "Surviving R. Kelly", în cadrul căruia peste 50 de artiști, jurnaliști, rude sau apropiați ai rapperului mărturisesc experiențele negative pe care le-au avut cu R. Kelly.

Citește și: Corina Creţu, solicitare urgentă către premierul Viorica Dăncilă! Ce îi cere să facă oficial

În 2008, rapperul a fost achitat de acuzații de pornografie infantilă și a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, și a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy.

Citește și: Traian Băsescu, atac de ultimă oră la Liviu Dragnea! ‘Poate distruge UE’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.