Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂBUFNIREA unui fost europerlamentar: Nu există pericolul epidemiologic numit CoVid-19

Pinterest
coronavirus

Fostul europarlamentar și purtător de cuvânt al PSD Cătălin Ivan susține că virusul COVID -19 nu reprezintă un pericol. Departe de a fi vreun conspiraționist, Ivan își bazează concluzia pe pregătirile pe care liberalii le fac, în plină pandemie, pentru alegeri.

"Nu există pericolul epidemiologic numit CoVid-19. Acum pot să-mi asum această declarație cu toată responsabilitatea. Totul este o manipulare din cifre pentru a speria populația. Nu mă întrebați de ce pentru că nu reușesc să găsesc un raționament logic în favoarea acestei isterii artificiale.

Citește și: Povestea cu SUPRA AGLOMERAREA secțiilor de ATI cu bolnavi de coronavirus, aruncată în aer de prefectul de Galați

 

Cert este că nu avem de ce să ne mai temem. Este oficial. Nici guvernul nu se mai teme. Organizarea alegerilor locale în plin presupus val doi de coronavirus este cea mai bună dovadă că totul este o mare înșelătorie.

Alegerile locale mobilizează aproximativ un milion de candiați în absolut toate localitățile din România. Dacă adăugăm doar familiile lor, câțiva prieteni și doi sau trei susținători, vom avea halucinanta cifră de 3, poate chiar 4, milioane de oameni care în decursul a două luni vor interacționa cu absolut toți ceilalți români pentru a-i convinge într-o direcție sau alta.

Dacă există CoVid-19 și se transmite așa de ușor, asistăm la cea mai amplă și eficientă imunizare în masă. Vom vedea cu câte victime.

Concluzia este că avem un guvern cel puțin iresponsabil, dacă nu mincinos, manipulator și ticălos", scrie Ivan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.