Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radar vs Radar | Polițiștii din Iași l-au lăsat fără permis pe un militar american

masina politie radar

Unul dintre militarii NATO sosiţi în secret la Iaşi pentru a ajuta armata ucraineană cu informaţii a fost lăsat de către poliţiştii ieşeni fără permisul de conducere.

Potrivit Ziarul de Iași, este vorba despre un militar american care a fost depistat cu radarul la intrarea în Iaşi, circulând cu viteză mare. El a fost oprit de poliţişti, care l-au sancţionat cu amendă şi cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile. Americanul are vârsta de 22 de ani, iar potrivit surse citate, se pare că acesta ar activa la radarul militar de tip rusesc de la Miroslava.

Militarul, acesta a fost tras pe dreapta de către poliţişti în cartierul ieșean Canta, la orele amiezii. El se afla la volanul unui autovehicul Volkswagen, iar viteza cu care a fost depistat de radarul poliţiei a fost de 101 km/h, dublu față de limita legală.

Radarul care funcţionează în Miroslava este un obiectiv de care riveranii ştiu de ani buni, dar care nu există pe Google Maps. Obiectivul este situat pe drumul către localitatea Voroveşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.