DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Radioterapie externă performantă, cu decontare CAS

radioterapie

Radioterapia externă este o metodă de tratament cu acțiune loco-regională care utilizează radiații ionizante în scopul distrugerii celulelor canceroase, cu efecte secundare minime asupra țesuturilor sănătoase din jur. Acest tip de radioterapie se realizează cu ajutorul unui accelerator liniar aflat în apropierea pacientului și se aplică țintit, în funcție de patologia pacientului.

Radioterapia este o metodă terapeutică frecvent recomandată în tratamentul cancerului, care utilizează radiația ionizantă, singură sau în combinație cu alte metode terapeutice, pentru a distruge celulele canceroase sau pentru a le încetini creșterea. Această metodă de tratament poate fi folosită pentru vindecarea bolii, prevenția recidivei, stoparea răspândirii celulelor tumorale în corp, dar și pentru ameliorarea simptomelor bolii.

Centrul Oncologic SANADOR oferă pacienților acces la tehnici moderne de radioterapie:

  • Radioterapie cu intensitate modulată (IMRT) – permite modelarea formei fasciculului și modelarea intensității în interiorul fasciculului în vederea îmbunătățirii distribuției dozei în volumul iradiat;
  • Radioterapie cu arc modulată volumetric (RapidArc) – dozele de iradiere conforme se distribuie prin rotație completă (360°) și prin variația de viteză a acceleratorului liniar;
  • Radioterapie ghidată imagistic (IGRT) – încorporează și tehnologie imagistică și este folosită în special în tumorile dependente de mișcările respiratorii;
  • Radioterapie 3D conformațională – tehnica de radioterapie care implică planificarea CT, în care volumul care trebuie tratat este definit pe un set de date 3D. Prin urmare, organele cu risc pot fi, de asemenea, delimitate pentru a le proteja și a reduce efectele secundare ale tratamentului;
  • Radioterapie stereotaxică (radiochirurgie și stereotaxie fracționată).

La Centrul Oncologic SANADOR, procedurile de radioterapie externă se pot realiza în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel încât pacienții să beneficieze de servicii medicale fără plăți suplimentare, în baza trimiterii de la medicul oncolog.

Centrul Oncologic SANADOR este cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, din punctul de vedere al complexității serviciilor medicale, și este integrat Spitalului Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, cu o suprafață totală de 30.000 de mp și o capacitate de 413 paturi, cu compartiment de primiri urgențe (24/24H), flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă și o echipă medicală de elită.

La Centrul Oncologic SANADOR, pacienții au acces la echipamente medicale de înaltă performanță pentru diagnosticul și tratamentul cancerului, toate acestea sub îndrumarea unei comisii oncologice multidisciplinare (Tumor Board), alcătuită din medici cu experiență vastă și rezultate remarcabile, din arii medicale complementare (oncologie medicală, radioterapie, chirurgie oncologică, radiologie-imagistică medicală, anatomie patologică etc., după caz). Radioterapia externă este realizată cu acceleratoare Varian: TrueBeam STx High Definition și TrueBeam. Varian este recunoscut ca lider de piață în producția echipamentelor de radioterapie.

Portofoliul de echipamente medicale de elită SANADOR include și primul computer tomograf din lume specializat în radioterapie, Philips CT 4D Big Bore, cu ajutorul căruia se stabilește planul de tratament.

Descoperă serviciile Centrului Oncologic SANADOR!

Urmărește-ne:
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.