Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rădoi glumeşte referindu-se la eventualitatea ca Southgate să îi vorbească despre meciul Stelei cu Middlesbrough: Mă fac că nu-mi aduc aminte

mirel radoi

Selecţionerul Mirel Rădoi a glumit, marţi, într-o conferinţă de presă, atunci când a fost întrebat cum va reacţiona dacă antrenorul echipei Angliei, Gereth Southgate, îi va reaminti de meciul Stelei cu Middlesbrough, din 2006, potrivit news.ro.

“Mă fac că nu-mi aduc aminte”, a spus el râzând. “O să-i spun că dacă-şi aduce aminte că a marcat Nicolae Dică”, a adăugat tehnicianul.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`...

Rădoi a precizat că speră ca echipa României să aibă o evoluţie bună în amicalul cu Anglia şi să îşi respecte planul de meci. “Georgia şi Anglia sunt potrivite şi ca adversare şi ca ce pregătim pentru meciurile din toamnă. Sunt două jocuri importante care se pliază pe ceea ce urmează”, a mai declarat selecţionerul.

În urmă cu 15 ani, pe stadionul din Middlesbrough, cu actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough şi actualul selecţioner, Mirel Rădoi, căpitan al Stelei, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câştigat de gazde cu 4-2.

România va întâlni naţionala Georgiei, miercuri, la Ploieşti, şi echipa Angliei, duminică, la Middlesbrough, în meciuri amicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.