Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu critică inițiativa ca bucureștenii să fie testați pentru COVID-19: 'Se vor crea niște cozi ca pe vremea lui nea Nicu'

Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre inițiativa ca peste 10.000 de bucureșteni să fie testați pentru infecția cu noul coronavirus.

REVOLTĂTOR În plină pandemie de COVID-19, românii merg la serviciu înghesuiți în microbuze

”Ați auzit ce se pune la cale la Ministerul Sănătății. Un eșantion reprezentantiv din populația urbană, se vorbește de 10.500 de persoane, testate în perioada următoare. Sunt foarte multe semne de întrebare aici. De exemplu, cum vom afla cine sunt cei 10.500 de fericiți care își vor dona organismul științei. Vom afla, cel mai sigur, de la administratorii de bloc. Cei care locuiesc la casă, probabil vor afla din colțul străzii. (...) Atenție, nu mai vin băieții la tine în apartament, așa cum voia domnul Costache. Va trebui noi să coborâm. În fața blocului se vor crea niște cozi ca pe vremea lui nea Nicu. (...) În cazul în care un cetățean dintr-un bloc este găsit pozitiv, tot blocul trece în carantină automat”, a comentat Banciu, la B1 Tv.

”Dacă cineva din bloc este testat pozitiv, mergem cu toții în carantină. Nu ni s-a spus exact unde carantinăm, pentru că în mod normal, nu acasă. Carantina va fi pe teren neutru, cel puțin, dacă nu se joacă chiar la ei. La noi nu se va juca întrucât blocul trebuie dezinfectat”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.