Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, dat în judecată după ce a jignit islamul

Radu Banciu

Jurnalistul Radu Banciu a reuşit să-şi pună în cap comunitatea islamică din România. Inspirat de caricaturile ofensatoare ale celor de la Charlie Hebdo, acesta a declarat, în emisiunea pe care o realizează pe B1TV, că Islamul este un rahat, Coranul este un rahat şi i-a invitat pe islamişti... să se mai ducă dracului...

Acum, islamiştii din România au declarat că îl vor acţiona în judecată, spune Abu al Ola Nagi al Ghithy, președintele Centrului Cultural Islamic “Islamul Azi”.

“Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Acești demenți pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această religie este la originea evoluției tuturor acestor oameni. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Indiferent dacă sunt doctori sau profesori, ei își trag seva din acest rahat care este Islam”, a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV.

“Duceți-vă dracului de tâmpiți. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu ești musulman, iar eu creștin? Această religie manipulează pe oricine”, a mai spus Radu Banciu.

“Coranul… acest RAHAT de carte… nu reușește să oprească gloanțele”, a adăugat prezentatorul TV făcând referire la rândurile scrise pe o copertă a revistei Charlie Hebdo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.