Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, de la B1 TV, îi plânge de milă Elenei Udrea / VIDEO

Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre mutarea Elenei Udrea din arestul central al Poliției Capitale la penitenciarul din Târgșor. Banciu, vedeta de la B1 Tv, îi plânge de milă Elenei Udrea că a fost mutată la pușcăria de femei din Târgor.

Citește și: DEZVĂLUIRI despre ce a făcut Elena Udrea în pușcărie de 1 mai: A fost UMILITĂ

”Toată procedura de apărare se îngreunează. Fostul ministru reclamă și faptul că avocații săi nu au fost informați de această decizie luată aproape clandesntin luată pe ascuns. Elena Udrea a fost dus pe șeștache practic, la Târgsor. Acest lucru care demonstrează încercarea de umilire. E adevărat, aici le dă apă la moară celor din partea apărării pe bună dreptate. Deci este o acțiune care nu mai are legătură foarte clară cu procesul de justiție, mai ales că Elena Udrea după părerea mea, trebuia lăsată acasă odată ce a fost trimisă în judecată. Oricine e la dispoziția justiției, justiția te trimite în judecată: nu ai ce să faci, dar nu se mai justifică în niciun fel menținerea ei în arest sau să fie trimisă la penitenciar”, a subliniat Banciu.

Citește și: Veste mare pentru Dan Voiculescu: Scapă de o parte din pedeapsă

Radu Banciu a precizat că fosta candidată la prezidențiale nu este totuși atât de izolată, având în vedere că postează cu regularitate mesaje pe rețeau de socializare.

Citește și: PROTESTE de amploare împotriva lui Victor Ponta sunt anunțate duminică în toată țara

”Faptul că unui om încă nevinovat până la pronunțarea unei decizii îi sunt încălcate atât de flagrant drepturile: este izolat totalmente de familie, de prietenii, avocați, că nu are acaces nici la cele mai elementare obiecte de igienă. Aici s-a spus că tocmai ăsta a fost motivul pentru care ar muta-o: erau șobolani aici la arest. Sigur că nu funcționează coaforul de 1 mai. Nu știu dacă este atât de izolată. Facebook-ul funcționează si de la `beciul domnesc` și la Târgșor”, a conchis Banciu.

Citește și: Ascensiunea fulminantă a iubitei lui Gheorghe Nichita

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.