Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, enervat la culme de liderul ALDE: 'Tăriceanu, ca individ, este lamentabil'

Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit duminică, la B1 tv, despre protestul care a avut loc în Piața Victoriei de 1 Decembrie, dar și despre reacția liderului ALDE cu privire la protestatari.

”Noi nu avem nevoie de acest Centenar, nu avem nevoie să-l sărbătorim. El a venit odată cu istoria și va pleca alături de ea. Nu îl meritam și nu avem nevoie de el. Singurii care au avut dreptate în acest weekend au fost românii care au manifestat împotriva Guvernului în Piața Victoriei și care au lătrat împotriva abuzurilor comise de acești imbecili ai sorții care ne conduc în aceste zile”, a comenta Banciu.

Țopăind cu Klaus pe autostrada minții (Comentariu)

”Tăriceanu, sigur, n-a găsit ceva mai bun decât să-i considere pe acești oameni niște analfabeți, trimițându-i să pună mâna pe o carte în loc să se uite pe Facebook. (...) Venind mesajul acesta din partea clasei politice căreia îi aparține Călin Popescu Tăriceanu, ca individ, este lamentabil. Adică tu să fii cel care îi dă girul Vioricăi Dăncilă și să-i trimiți pe oameni să pună mâna pe o carte pentru că ți-au șifonat un pic weekend-ul pentru că au manifestat împotriva ta. Tu ai văzut ce a fost în Franța, nene Tăricene?”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.