Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu o ironizează pe Alina Gorghiu: Ce picioare veți rupe și când?

Radu Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” ultimele declarații ale Alinei Gorghiu, de la un miting al liberalilor de la Brașov. Realizatorul emisiunii a ironizat-o pe liberală pentru că a spus că va rupe picioarele oricărui ministru liberal care nu se va gândi la autostrada Comarnic-Brasov.

Dacă vreun ministru liberal nu se va gândi la autostrada Comarnic-Brașov, îi rup picioarele, a declarat candida Alina Gorghiu. Mai degrabă asta e o declarație de Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele, deși ele amândouă sunt niște doamne finuțe subțirele așa ca niște libelule. Deci era mai degrabă, ca să fim corecți, de Marian Vanghelie”, a comentat Banciu.

Radu Banciu, către Alina Gorghiu: Chiar dacă veți reuși într-un târziu să construiți Autostrada București-Brașov, nu vă lăudați totuși că la 30 sau 40 de ani de la Revoluție o să avem și noi un ciot.

Acesta îi dă și sfaturi Alinei Gorghiu.

Chiar dacă veți reuși într-un târziu, nu știu dacă dumneavoastră sau un alt guvern liberal sau cine vine la putere, să construiți Autostrada București-Brașov, nu vă lăudați totuși! Nu vă laudați că la 30 sau 40 de ani de la Revoluție o să avem și noi un ciot. Ce mai puteți să le spuneți oamenilor decât asta? Ați ajuns să le rupeți picioarele oamenilor, care e sigur, o infracțiune! Hai să vedem, dna Gorghiu, picioarele cui le rupeți dumneavoastră? Autostrada o lăsăm la o parte. Ce picioare veți rupe și cand?”, a mai spus Radu Banciu la B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.