Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, profeție INCENDIARĂ după decizia CCR: 'Când va veni motivarea, nimeni nu va înțelege ce scrie acolo'

Radu Banciu

Curtea Constituțională a admis sesizarea depusă de Florin Iordache (PSD) și a stabilit că Instanța Supremă nu a respectat legea, pentru că nu a organizat completuri de trei judecători specializate pentru faptele de corupție. Știrea a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

Şerban Nicolae, reacţie tăioasă după ce a fost 'executat' de Dăncilă: 'Oamenii mici au doar satisfacții mărunte'

”Confuzie mare pe scena politică și în studiourile de televiziune. Nu știm! - ăsta e răspunsul. I-ați văzut și pe invitații de mai devreme dezbătând timp de două ore dacă iese sau nu iese Liviu Dragnea din pușcărie. S-ar părea că nu va ieși sau nu va ieși într-o primă fază, pentru că vom aștepta mult și bine motivarea.

Intersant este că Dragnea așteaptă două motivări: aia pentru care e deja în pușcărie și aia pentru care s-ar putea să iasă.

Ați văzut că nimeni nu e convins cum stau lucrurile până la capăt. Asta înseamnă birocrația în justiție! Nu vom rezolva niciodată nimic. Sunt discuții sterile de 30 de ani. Nimic nu se va schimba, indiferent dacă iese unu sau intră altu la pușcărie.

Am ajuns într-un asemenea hal de birocrație, încât nimeni nu mai înțelege nimic. Dacă primești o invitație într-un plic - de la Fisc, ANAF, nu contează - , tu nu vei înțelege dacă ai de dat bani sau de primit. Asta înseamnă birocrația absolută! Orice hârtie primești de oriunde.

Așa și acum. Sunt întrebate tot felul de somități în domeniu și fiecare e cu părerea lui. Ideea generală e că nu e ceva serios.

Când va veni motivarea, nimeni nu va înțelege ce scrie acolo”, a afirmat Radu Banciu, la B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.