Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şerban Nicolae, reacţie tăioasă după ce a fost 'executat' de Dăncilă: 'Oamenii mici au doar satisfacții mărunte'

Romania Libera
serban nicolae

Şerban Nicolae va fi înlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis Comitetul Executiv al PSD. Senatorul PSD reacţionează sarcastic pe Facebook.

"TUSEA ȘI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacții mărunte. Și nu, nu mă refer la slugile "de execuție", ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles", scrie Şerban Nicolae pe Facebook.

Decizia de schimbare a lui Şerban Nicolae din fruntea grupului PSD din Senat urmează să fie aplicată la începutul sesiunii parlamentare din toamnă. Liviu Lucian Mazilu este în prezent vicelider al grupului PSD din Senat.

Comitetul Executiv al PSD, reunit la Vila Lac, într-o şedinţă informală, a decis miercuri seară înlocuirea lui Şerbam Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat. În aceeaşi şedinţă a fost decisă suspendarea pentru şase luni din partid a lui Robert Negoiţă.

Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au criticat dur decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l schimba pe Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat, în principal pentru opoziţia manifestată faţă de numirea lui Mugur Isărescu la conducerea BNR pentru un nou mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.