Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, spumos după alegerea lui Meleșcanu: 'Cum ar fi fost ca Ion Iliescu să ajungă președintele Senatului?'

Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, alegerea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte a Senatului.

"Asta cu Teodor Meleșcanu este grozavă. Tăriceanu stă și se uită cum l-a făcut unul de la el din partid. El s-a dat jos, că pe el nu l-a alungat nimeni, Tăriceanu a plecat așa pe o toană de șefia Senatului, adică al doilea post în stat unde tăiai frunze la câini, nu aveai nicio responsabilitate, numai stăteai și îți venea leafa, aveai notorietate, intrai in discuții cu cineva și îi arătai cine ești tu. Deci s-a dat jos de pe jilțul ăla îmblănit unde stăteai destul de comod și l-a lăsat pe Mele că am auzit că așa îi spun ăștia care l-au mai cunoscut.

VIDEO Teodor Meleşcanu anunță MAREA TRĂDARE: Câți senatori A RUPT de lângă Călin Popescu Tăriceanu

A ajuns în poziția asta hodoronc tronc ca un meteorit de ăla neanunțat de nimic care se sparge la un moment dat de o gară fără îl fi văzut nimic pe vreo orbită sau ecran. Fix așa ne-am trezit cu Teodor Meleșcanu, cea mai improbabilă soluție posibilă. Deci dacă mâine președintele Iohannis se duce la Sibiu și nu se mai întoarce din cine știe ce motiv, Teodor Meleșcanu devine președintele României. (...)

Cum să nu se agațe de funcție, Teodor Meleșcanu e un fel de Ion Iliescu, are aproape vârsta lui, îi trebuie vreun deceniu, dar e aproape de vârsta lui Iliescu și a ajuns președintele Senatului. Acum dacă tot l-am pomenit pe Iliescu fără să vrem, cum ar fi fost, fraților, ca Ion Iliescu să ajungă președintele Senatului?", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.