Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu: 'Tăriceanu a fost ales șeful ALDE cu 97% din voturi. Ce rușine'

Evz
Tariceanu

Radu Banciu a vorbit în emisiunea ”Lumea lui Banciu” despre alegerea lui Călin Popescu Tăriceanu drept unic președinte al ALDE. Jurnalistul a comentat și o declarație controversată a Ralucăi Turcan.

”Călin Popescu Tăriceanu a fost ales președintele ALDE cu 97,35% din voturi, adică 1065 din 1094! O rușine, evident, el fiind singurul candidat. Dar e adevărat că era partidul lui. Mai mult decât atât sau mai puțin decât atât, fostul președinte Emil Constantinescu îl compară cu Helmut Koln, cu Gorbaciov și cu alți mari politicieni ai anilor 80, 90, 2000. ”Acești oameni aveau o viziune. Avem astfel de lideri în România? Puțini, iar unul e aici în sală. Acesta e Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Emil Constantinescu, fost președinte al României între 1996 și 2000.

Citește și: Nicoale Manolescu: 'DNA o caută pe Olguţa în lenjeria intimă a CORUPȚIEI'

PNL, într-o perioadă de grație cum e acum, când lâncezeala politicii îi poate ridica pe culmea speranțelor... Doamna Turcan, care e în continuare președintele PNL, dar reprezintă latura de fosile a partidului, recunoaște că nici PNL n-ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei care guvernează în prezent, în unele cazuri. E adevărat că este o abordare curajoasă numai că, atât timp cât un om ca Raluca Turcan rămâne la șefia PNL - un interimat care nu se mai sfârșește, ne dăm seama clar că PNL nu are idei, voință și ambiție. E clar că doamna Turcan trebuia să dispară odată cu vechiul sistem”, a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.