Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Berceanu, atac neașteptat la Traian Băsescu. Ironii USTURĂTOARE pentru comisia de anchetă/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Radu Berceanu

Fostul greu al PDL Radu Berceanu a lansat un atac neașteptat la adresa fostului președinte Traian Băsescu. Prezent în comisia de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009 și întrebat despre relația dintre Băsescu și Gabriel Oprea, Radu Berceanu a explicat că inclusiv Traian Băsescu mai greșește și a avut mână rea la oameni, în special la Ministerul Apărării.

Citește și: Radu Berceanu SAVUROS: întrebare de 1000 de puncte pentru Dan Andronic/VIDEO

”Domnul președinte Traian Băsescu a avut de multe ori mână rea la oameni, a mai greșit și dumnealui, mai ales la Apărare. L-a pus pe Frunzăverde și a dezertat, l-a pus pe Stănișoară care a dezertat, l-a pus pe Gabriel Oprea și a dezertat.

Nu cred că președintele României trebuie întrebat de ce dă cuiva o medalie, o înaintare în grad. Este o prerogativă a președintelui și fiecare a făcut asta la vremea lui”, a declarat Radu Berceanu, fiind întrebat cum se face că fix înainte de alegerile prezidențiale Băsescu i-a înaintat în grad pe Gabriel Oprea și Neculai Onțanu.

Radu Berceanu a explicat că, din punctul său de vedere era mai bine dacă în 2009 câștiga Mircea Geoană. ”Era mai bine pentru noi, ca partid. Dacă rămânea Traian Băsescu la partid, eram mai puternici și mai lua și PSD-ul multe dintre problemele apărute pe parcusul guvernării noastre, iar rezultatele politice erau altele”, a precizat fostul greu al PDL.

Berceanu consideră că nici întâlnirea de acasă de la Gabriel Oprea nu este un subiect atât de spectaculos pe cât pare în aceste zile.

”Eu cred că întâlnirea de acasă de la Gabriel Oprea nu este ceva neobișnuit. Eu știu că mulți se adună în seara alegerilor să vadă rezultatul alegerilor și așa cred că a fost și cu cei care s-au văzut acasă la Gabriel Oprea. Cei care s-au adunat acolo nu cred că făceau ceva tenebros, fiecare încerca să afle cine a câștigat alegerile ca să știe cum rămâne cu funcțiile lor”, a mai spus Berceanu.

Radu Berceanu i-a ironizat pe membri comisiei de anchetă și le-a spus acestora, după mai multe întrebări pe care le-a catalogat drept ”fără legătură cu subiectul comisiei”. După mai multe astfel de întrebări, Berceanu le-a dat replica membrilor comisiei: ”Vă rog să luați documentele, vă informați și dacă nu am dreptate îmi treceți  nota patru în carnet (...) Știu destul de multe lucruri și nu e bine să intrați pe anumite domenii, că cine știe ce mai spun”, le-a transmis Berceanu celor din comisie.

El a continuat și a explicat că în anii 90 s-a făcut o comisie în Parlament ”o comisie împotriva corupției, ceva profund rău de tot. Ioan Mureșan a dat din coate tare de tot să fie președintele acestei comisii, lupta împotriva corupției și apoi el a fost condamnat la 7 ani de închisoare fix pentru corupție, așa că aveți grijă cu astfel de comisii prin Parlament”, a mai spus Berceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.