Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Berceanu SAVUROS: întrebare de 1000 de puncte pentru Dan Andronic/VIDEO

Fostul greu al PDL Radu Berceanu a venit la comisia de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009 și a ridicat o problemă care pune lucrurile într-o perspectivă diferită.

Radu Berceanu susține că întrebarea mai corectă ar fi în ce calitate s-a dus Dan Andronic acasă la Gabriel Oprea. ”Ar trebui să-l întrebați în ce calitate a fost acolo, în calitate de consultant sau în calitate de ziarist? El niciodată nu a avut habar de vreo campanie electorală, că nu poți să fi consultant când tu n-ai fost în nicio campanie electorală, când n-ai candidat, nu poți să fi așa, de kiki, dar eu știu tarifele și nu-mi aduc aminte să-l fi întrebat cineva, așa, între colegi ziariști: domnule, dar dumneata ce erai acolo, de ce te-ai dus. Erai consultant? Bun, și banii, impozitele? Nu știu cât a luat, trebuie să-l întrebați pe el.  Dacă a mers în calitate de consultant ar trebui să-l întrebați cum e cu banii, că eu știu cam ce sume se dădeau în campanie” a declarat Radu Berceanu.

Berceanu a explicat că el nu a fost parte din echipa de campanie a PDL la alegerile din 2009. ”Ne-a spus Băsescu: bă, băieți, ăștia care sunteți și miniștri, nu intrați în campanie, că nu vreau să se spună că folosiți resursele Guvernului, mașinile pentru campania electorală”, a mai precizat fostul ministru al PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.