Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Budeanu, patronul CANCAN, săltat de DNA

Radu Budeanu, șeful CanCan Media a fost ridicat de oamenii legii. Budeanu a fost reţinut şi urmează să fie audiat de către DNA în Dosarul Elenei Udrea.

În urmă cu mai bine de o lună, oamenii legii spuneau că Budeanu a fugit din țară încă din luna august, atunci când a aflat că DIICOT cerceta cazul Romprest.

Citeşte şi: Atac al lui Băsescu la adresa lui Iohannis: 'E demagogie'

Totodată, la începutul lunii octombrie s-au efectuat percheziţii la sediile Cancan TV și Romprest, firme, cabinete de avocatură și persoane fizice scot la iveală nume grele, presonaje controversate din dosare vechi și nu numai. Ancheta DNA a dezvăluit că în dosarul lui Radu Budeanu sunt implicați și “băieții deștepți” din energie, dar și celebra Grupare Monaco.

Acționarul majoritar al Romprest ar fi și el implicat în acest dosar, potrivit acelorași surse. Florian Walter este acționatul majoritar al firmei de salubrizare Romprest. Acesta a fost dat în urmărire internațională în 20 mai și a a fost arestat în Emiratele Arabe Unite. Anterior, se zvonea că ar fi obţinut, în 13 iulie, drept de rezidenţă în Dubai, țară cu care România nu are semnat un acord de extrădare. Omul de afaceri era căutat din 15 mai, după ce instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă, în urma unor alte percheziţii care au avut loc la sediul Romprest și la locuința sa la data de 6 mai.

Detalii aici: DEZVĂLUIRI din ”Dosarul Presa”: Ce mogul a fugit din țară pentru că a fost informat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.