Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu, deputat PSD: `Grofii de gulaș mucegăit își bat joc de Satu Mare`

Facebook
Radu Cristescu

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, critică dur autoritățile locale din Municipiul Satu Mare care au optat pentru a betona la propriu zona centrală a orașului eliminând piatra naturală și marmura existentă și distrugând astfel o zonă care dăinuie de ani buni:

”Grofii de gulaș mucegăit își bat joc de Satu Mare

Caii husărești vor trebui să tropotească mai pe vârfuri pe platoul din Centrul Nou,  după ce actuala administrație din Satu Mare (TOTALMENTE UDMR) va pava cu beton Centrul Civic ( creație a cunoscutului arhitect Nicolae Porumbescu).

Ca sătmărean, ca om care a locuit o lungă perioadă în aceea zonă, simt o străngere de inimă, când văd MALTRATAREA unui complex arhitectural renumit.

Să scoți piatră naturală și marmură (oare la cine s-a dus?) și să pui beton ... asta dovedește o totală lipsă de viziune, ori un comision gras!

Indignarea a peste 430 de artiști, începând cu cei din Ordinul Arhitecților și până la cei din Uniunea Scriitorilor, nu are cum să sensibilizeze niște INCULȚI.

Actualii GROFI de carton putred nu înțeleg că se pot reface obiective publice ( toată lumea își dorește asta!) păstrându- le valoarea culturală și arhitecturală. De fapt, se vede ce ați făcut și cu hotelul Dacia - INCOMPETENȚILOR!

Neo-hunilor udemeriști,  până și grofii de demult s-ar îngrozi, văzând ce faceți ! Rușine să vă fie, sălbaticilor !”, scrie parlamentarul PSD pe pagina sa de facebook.

Grofii de gulaș mucegăit își bat joc de Satu Mare Caii husărești vor trebui să tropotească mai pe vârfuri pe platoul...

Publicată de Radu Cristescu pe Vineri, 19 februarie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.