Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu, despre alocările bugetare din Satu Mare: 'Banii au fost alocați pentru evenimente cu iz naționalist extremist maghiar'

Facebook
Radu Cristescu

Deputatul PSD, Radu Cristescu, acuză autoritățile din Satu Mare că au alocat 80% din banii pentru cultură la asociații maghiare. El menționează că în acest fel principiul proporționalității etnice este încălcat.

Citește și: Radu Cristescu îl SPULBERĂ pe ministrul Mediului în scandalul ursului: 'Propun să-l proclamăm, după modelul sovietic, cel mai mare pitic udemerist din lume'

„Neo-grofii sătmăreni din UDMR pun gheara honvezească și pe banii publici pentru cultură!

Maghiarizarea Sătmarului continuă cu faza " pe cultură"! Azi, noii grofi sătmăreni au alocat 80% din banii destinați culturii pentru asociații maghiare, respectiv pentru evenimente cu iz naționalist extremist maghiar, din punctul de vedere al multor români din Satu Mare.

E un iz honvezesc care începe să pută! Din nou este încălcat flagrant principiul proporționalității etnice, ca și în cazul reprezentarii in administrația locală. Din pacate: felicitări Kereskenyi, Butka& Company!

Din cauza dezbinării noastre, a românilor sătmăreni, acești grofi udemeriști parșivi și toxici au pus mâna pe toată puterea locală, pe toate funcțiile publice și pe bugetul adunat din banii noștri.

Cât timp vom mai răbda bătaia de joc a acestor prădători nesimțiți, care se cred, ca și strămoșii lor, stăpânii noștri ?!

Deșteaptă-te, române!”, a spus Radu Cristescu pe pagina lui de Facebook.

Radu Cristescu nu este la prima luare de poziție pe acest subiect (mai mule aici: Radu Cristescu, atac la baionetă: Vreau să scap județul Satu Mare de mafia Govor-UDMR! Grofii trebuie să plece. Viitorul e o `alianță românească` - video).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.