Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu (PSD): 'Cu figura lui jalnică de semi-boschetar cu sacou de împrumut, bețivanul Cîțu a vrut să ne aburească'

Radu Pop
Facebook
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu se arată revoltat de atitudinea lui Florin Cîțu și a lui Klaus Iohannis în scandalul beției premierului. Cristescu lansează un atac dur împotriva celor doi și precizează că astfel de fapte reprezintă „o mare balegă aruncată de Iohannis și PNL pe obrazul României”.

„Bețivul penal Cîțu, ținut în brațe de joianul nesimțit Johannis

După ce s-a ascuns câteva zile, ca porcul mistreț, prin porumbul liberal de la Palatul Victoria, cârpa de bucătărie numită Florin Cîțu și-a adus aminte că e, chipurile, premierul României, așa că a tras un rachiu mare și și-a făcut curaj să apară într-o conferință de presă, ca să răspundă întrebărilor legate de beția sa penală la volan.

Ca un tupeist repetent ce e, cîțul pseudo-premier a îndrugat verzi și uscate, sperând că jalnica lui alba-neagra verbală va înduioșa vădanele lacrimogene din orașul unde actualul mare șef liberal era o loază de elev, care abia împușca un cinci și avea nevoie de pile ca să treacă, târâș-grăpiș, peste clasa a zecea.

Cu figura lui jalnică de semi-boschetar cu sacou de împrumut, bețivanul Cîțu a vrut să ne aburească, fără succes, că zilele în care a stat după gratii, într-o pușcărie din America, au fost doar așaaa, o mică năzbâtie a tinereții lui alcoolice.

Băi, pârnaie liberală, vrăjeli din astea să le spui lu' prietenul tău de mangleli, soțul inteligentei Alina Gorghiu ! Când ți-au pus cătușele polițiștii americani și te-au băgat după gratii, nu mai erai un băietan cu mustața abia mijită, erai coșcogeamite bărbatul de aproape 30 de ani. Deși, când e vorba de cârpe ca tine, "bărbat" e o descriere absolut exagerată.

"Cârnat" ar fi o descriere mai potrivită pentru tine, Cîțule! Sau un cuvânt care sună asemănător, dar nu denumește ceva comestibil. Cum altfel poate fi descris un animal de 30 de ani care bea ca porcul, apoi se suie la volan și merge în zig-zag pe șosea, riscând să omoare oameni nevinovați? Un animal "cu ochii injectați", cum au scris polițiștii americani în procesul verbal pe baza căruia Cîțu a fost arestat și aruncat după gratii.

Iar ca și cum toată mizeria asta n-ar fi fost de ajuns, plăvanul prezidențial Joianis nu suflă o vorbă despre sacul de rahat pe care îl duce în spate bețivanul penal din fruntea guvernului și favoritul lui la șefia PNL. Ba mai mult, tălâmbul nesimțit de la Palatul Cotroceni și-a pus sacoul alb de chelner și papionul de papițoi din Obor, apărând în public alături de bețivanul penal Cîțu ! Ca să arate tuturor, din nou, că îl doare în cot de ceea ce cred românii și că limbricul politic Cîțu e alesul lui.

Băi, nea chelnerache de Cotroceni, chiar trebuie să apară Cîțu cu praf alb la nas, ca să-l dai la o parte pe distrusul ăsta plin de bube în cap și schelete în dulap? Chiar nu ți-e clar de ce o grămadă de lume face aluzii la faptul că-Cîțu trage pe nas, nu făină, iar el tace ca porcul în porumb? Ori vrei ca omul tău, Iohannise, să provoace un scandal și mai mare, făcând România de râs și mai tare, cu un premier și bețiv, și drogat ?

Dacă e amorezat, cum zicea cineva, și e ocupat cu schemele de fante sas, matahala cu sacou de chelner de la Cotroceni ar trebui să-i lase pe alții să rezolve buba Cîțu. Fiindcă acest scandal nu e doar o nouă mizerie explozivă liberală, ci o mare balegă aruncată de Iohannis și PNL pe obrazul României.

Hai, chelnerache Klaus, bagă-ți papionul undeva și trimite-l pe bețivanul Cîțu la crâșma din cartierul lui natal. Ajunge o balegă cu papion la Palatul Cotroceni, nu mai e nevoie de una în blugi și la Palatul Victoria.

( acesta nu este un pamflet și nu trebuie tratat ca atare)”, a spus Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.