Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu sare la gâtul șefului MAI, după declarațiile de la minister: Predoiu a ieșit azi, public, la mișto, ca să-și pună fundul politic la adăpost

Radu Pop
captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputat PSD sare la gâtul șefului MAI, după declarațiile de la minister: Predoiu a ieșit azi, public, la mișto, ca să-și pună fundul politic la adăpost

Deputatul PSD Radu Cristescu a izbucnit pe Facebook după accidentul de la 2 Mai și după declarațiile date luni de ministrul de interne Cătălin Predoiu.

"PREDOIU, DEMISIA!

Mă văd nevoit să revin. Am văzut că unii internauți se întreabă ce vină are ministrul de Interne în tragedia de la 2 Mai, ca să-și dea demisia, mai ales că e pe post de două luni și ceva? Le răspund: pentru că în democrație funcționează ceva ce se cheamă demisia de onoare, ca asumare politică a răspunderii pentru anumite situații nedorite. Nicolae Moga, colegul meu de partid, a demisionat de la cîrma Internelor după tragedia de la Caracal după doar 6 zile la post. Ioan Rus, alt pesedist, a plecat de la Interne după o simplă frază nefericită. Luna trecută, a demisionat ministrul de Interne de la Chișinău în urma unui incident armat pe aeroport. Nu era treaba ministrului să-l dezarmeze pe agresor, dar a plecat din funcție tot ca o asumare politică. Dar, ce să zic, am uitat că, în România, miniștrii liberali nu știu să scrie demisii indiferent ce s-ar petrece. Ei sunt imuni!

Predoiu a ieșit azi, public, la mișto, ca să-și pună fundul politic la adăpost. La trei zile de la tragedie, ministrul pare să nu știe mai nimic. A mîrîit niște condoleanțe căznite pentru familiile îndoliate și n-a fost în stare să explice presei care e procedura cînd un șofer e prins cu droguri în mașină. Cică sunt elemente tehnice. Pariez că habar n-avea. Deși abia s-a întors din Spania, unde a discutat despre combaterea drogurilor. Și ne-a promis anchetă la sînge și măsuri ferme. În rest, mucles, ca să nu se ”antepronunțe”. Deși a devenit celebru pentru antepronunțările lui(cazul Hossu). În caz că ați uitat, Predoiu e cel care ne-a informat recent că ancheta în cazul azilelor groazei dura de ani de zile(?!!). Cît o să dureze ancheta tragediei de la 2 Mai? Deocamdată, nu avem nicio demisie, ba nici măcar vreo suspendare din funcție. Părerea mea: deja a început Marea Mușamalizare...", a spus Radu Cristescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.