Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Drăgușin, tânărul fundaș român de la Juventus Torino, e pe cale să semneze prelungirea contractului cu Juventus

Daniele Badolato - Juventus FC
juventus

Radu Drăgușin, tânărul fundaș român de la Juventus Torino, e pe cale să semneze o prelungire a contractului cu campioana en tritre din SerieA, anunță publicația italiană Gazzeta dello Sport, anunță MEDIAFAX.

„Nu este o coincidență faptul că Radu Drăgușin a revenit ca titular în tricoul lui Juve, miercuri seara, în Cupa Italiei, împotriva divizionarei secunde Spal” spun jurnaliștii italieni.

În ciuda zvonurilor din ultimele săptămâni că Leipzig și Newcastle și-ar fi manifestat un interes serios față de fundașul român, negocierile pentru reînnoirea contractului său care e pe cale să expire, se desfășoară cu rapiditate și par a avea un rezultat pozitiv.

Citește și: Ieșire a Adinei Alberts în privința Ivermectinei! Nu este cancerigenă și este o ‘tâmpenie’ că produce orbire

Se profilează o prelungire a contractului până în 2025, negocierea fiind acum la faza detaliilor economice, pe cale a fi definite, însă cele două părți par a se fi înțeles în linii mari.

Conform uzanțelor de la Juventus Torino, anunțul oficial va fi dat în momentul considerat cel mai potrivit, dar până în acest moment parafarea înțelegerii pare a fi mai mult o formalitate, spun cei de la Gazzetta dello Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.