Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Mazăre NU va primi de ziua lui de naștere cadoul mult visat - Nunta cu iubita lui se amână

radu mazare

Radu Mazăre nu va primi de ziua lui de naștere cadoul mult visat, și anume căsătoria cu iubita lui, Roxana, rămânând tot burlac în ziua respectivă, anunță Realitatea Tv. Primarul Sectorului 5 Daniel Florea a declarat că documentaţia trebuie depusă personal de unul dintre parteneri, ceea ce duce la amânarea evenimentului, având în vedere că Mazăre este încarcerat, iar partenera lui nu se află în țară în acest moment, aceasta ocupându-se de afacerile lui Mazăre din Madagascar.

Peter Eckstein-Kovacs primește o LOVITURĂ NEAȘTEPTATĂ chiar de la partidul lui Băsescu: PMP nu-l susține la funcția de Avocat al Poporului

Roxana Mihalache, viitoarea doamnă Mazăre, este aşteptată să depună documentaţia şi, abia apoi va fi luată o decizie pentru oficierea căsătoriei, dar nu mai devreme de 8-10 iulie. Logodnica fostului edil a anunţat că pe 28 iunie va face demersurile necesare.

„A rămas ca, după ce viitoarea doamna Mazăre va veni în ţară, să vină, să depună documentaţia personal şi abia apoi voi lua o decizie cu privire la trimiterea unui ofițer de stare civilă la Rahova şi oficierea căsătoriei în perioada 8-10 iulie. A fost de acord (…) Pe 28 vine să depună cererea”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea, pentru DC News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.