Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Moraru face dezvăluiri despre femeia acuzată că se ocupă cu racolările din presă pentru SRI

Radu Moraru

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a detonat bomba week-end-ul trecut. Actualul şef al PMP a dezvăluit faptul că Mihaela Nicola, ar avea legături cu SRI şi cu Florian Coldea și că se ocupă cu racolările din presă pentru Serviciu. Jurnalistul Radu Moraru face și el câteva dezvăluiri despre femeia acuzată de fostul președinte într-un articol pe naşultv.

CIteşte şi: DOLIU în lumea sportului: Unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi a murit la doar 27 de ani / VIDEO

"Daca fostul Presedinte, Traian Basescu, ar avea dreptate si Mihaela Nicola ar fi PR-ista SRI si a „acoperitilor” din presa romaneasca, atunci sefa The Group, cea mai importanta agentie de publicitate a Romaniei, ar fi una dintre cele mai mari dezamagiri pe care o am in ultimii 20 de ani ! O stiu pe Mihaela de 20 de ani si am colaborat cu ea pe vremea cind eram la Pro Tv si apoi la B1 . La Nasul Tv nu ne-am intersectat fiindca nu am avut nevoie unul de altul. M-am intilnit la un UK Party, de curind, si mi-a spus ca este Consul Onorific al Australiei in Romania, deci nu prea cred ca Regina ar lua in echipa o „securista”!", spune Radu Moraru.

Citeşte şi: Prezenţe importante la funeraliile Reginei Ana: Cine va veni în România

Jurnalistul nu se opreşte aici. Radu Moraru nu crede nicio vorbă din cele spuse de către Traian Băsescu. "Lasati-ma sa fiu naiv, nu cred ca Base are dreptate! Caci daca ar avea dreptate atunci e naspa rau de tot! Inseamna ca toti clientii The Group fac servicii unui Serviciu Secret! Ar fi scandal mondial! Drept proba o voi suna personal pe Mihaela si voi verifica daca Nasul Tv este pe „lista neagra” a The Group! Va dati seama ca daca Mihaela ar fi PR-ista lui Coldea atunci nu va intra un gram de publicitate pe Nasul Tv!", a mai spus Radu Moraru.

Citeşte şi: DEMISIE ȘOC la Antena 1: O super-vedetă pleacă din televiziune, după ce a pozat goală

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.