Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor a EXPLODAT: Este o campanie MIZERABILĂ împotriva mea! O manipulare!

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, susține că este o campanie ”mizerabilă” împotriva sa, asta după ce, vineri, a prezentat o compilație de sondaje, de la mai multe institute de sondare, pentru a încerca să anticipeze rezultatul din turul II. Radu Tudor susține că din acel moment a început o campanie împotriva sa, în ciuda faptului că predicțiile prezentate de el au fost confirmate de rezultatele oficiale.

Citește și: BOMBĂ - Liviu Dragnea NU a fost lăsat să voteze, deși nu îi sunt interzise drepturile electorale/DOCUMENT

”Aproape la milimetru rezultatele prezentate în această seară, la exit-poll, dar și rezultatele repartizare a votului din primul tur către candidații din al doilea tur le-am difuzat și eu vineri seara. Oamenii decenți, raționali și echilibrați au apreciat datele, spunând că e vorba despre niște estimări sociologice. Din păcate, am avut parte și de o campanie mizerabilă de fake news, de manipulare, de atac împotriva mea. Vreau să le spun celor care au mințit și manipulat în legătură cu mine ”să le fie rușine!”, iar cei care au înțeles că era vorba de niște date sociologice reale care se confirmă în această seară și prin exit poll și prin rezultatele oficiale, le mulțumesc pentru decența lor.

În rest, fiecare să-și ducă crucea așa cum poate, având în vedere că în toate emisiunile ”Punctul de întâlnire” am prezentat datele reale. Am văzut că există o grupare talibană care nu suportă adevărul și se lansează numai în minciuni și-n atacuri” a spus Radu Tudor, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.