Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor: Băsescu îşi iese din minţi când aude de Nana, că îi pune libertatea în pericol

"De fiecare dată când e vorba despre Nana, Traian Băsescu îşi iese din minţi, semn că ce spune premierul Victor Ponta ar putea să fie adevărat - spălare de bani a familiei Băsescu, nişte sume imense, prin preluarea acestui teren cu ajutorul unei firme-fantomă şi cu un credit acordat de banca statului din banii statului. E o chestiune care, din punctul meu de vedere, pune în pericol libertatea lui Traian Băsescu după ce nu va mai fi preşedinte", a comentat Radu Tudor, vineri, la  Antena 3.
De asemenea, analistul politic Radu Tudor a mai spus că preşedintele "rămâne exponentul nesimţirii politice, al atacului sub centură, genul de persoană care îţi provoacă greaţă atunci când deschise gura şi jigneşte jurnaliştii". Preşedintele Traian Băsescu i-a atacat din nou, vineri, pe jurnaliştii de la Antena 3. Şeful statului a fost extrem de iritat când a fost întrebat de reporter dacă ştia că firma de la care fiica sa Ioana Băsescu a cumpărat moşia de la Nana este o societate-fantomă.
Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.