Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor contrazice teoria USR PLUS: 'De când e abuz?'

Radu Pop
Radu Tudor

Radu Tudor îi acuză pe liderii USR PLUS că încearcă „prostirea opiniei publice” în dezbaterea privind motiunea de cenzura.

„Aud de cateva zile rostindu-se cu un entuziasm demn de o cauza mai buna repetandu-se la nesfarsit cuvantul abuz. Cea mai invocata speta de “abuz” este cea referitoare la sedintele Biroului Permanent al Camerei Deputatilor. Cei care vor sa dea jos guvernul condus de Florin Citu urla din toti rarunchii si repeta obsedant cuvantul abuz, referindu-se la absenta reprezentantilor altor partide de la aceste sedinte. De cand lipsa de la o sedinta este un abuz? (...) Abuz este cand impiedici pe altii sa participe in ciuda vointei lor, cand nu asiguri o sala pentru desfasurare sau nu intocmesti documentatia legala. Dar participarea este, intr-o democratie, absolut benevola si nu obligatorie. Din acest punct de vedere, utilizarea pana la greata a cuvantului abuz dovedeste dorinta de prostire a electoratului sau neintelegerea mecanismului democratic. Este obligatia celui care lanseaza o motiune de cenzura sa se asigure ca are cvorumul necesar pentru a o valida legislativ. Din Biroul Permanent pana la votul final”, spune Radu Tudor într-un comentariu publicat pe site-ul său.

USR PLUS a acuzat ca la ultimele sedinte ale conducerii Parlamentului a avut loc un „abuz” prin neparticiparea PSD și PNL care au blocat astfel  motiunea de cenzura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.